Tøj størrelser - Solbriller størrelse - Størrelsesguide - Skostørrelse - Tøjmærke
Buksedragt - Lagersalg tøj - Online tøjsalg - Modetøj børn

Barbie tøj

Har du en pige? Så er hun helt sikkert vild med Babie og kan ikke få nok lyserøde ting? Derfor vil barbie tøj være en god idé at give hende i gave. Både tøj hun selv kan have på med babie motiver på, men også tøj til hendes barbie dukker.

Håndlavet barbie tøj

Håndlavet Barbie tøj består af fancy ball kjoler, en traditionel brudekjole, afslappet og nattøj.
Barbie-dukke tøj: Alle former for casual wear, nattøj, smarte bold kittel, der kan bestilles som bryllup og meget mere!

Barbie tøj, især håndlavede Barbie dukke tøj, er altid et hit hos alle samlere. Hvem ville ikke elske at åbne en pakke, der indeholder Barbie-dukke tøj, der er håndlavet med kvalitet og holdbarhed? Det betyder, at du forsigtig nok til at give noget, der vil vare. Og det gør folk mindes om det "tøj min mor, der anvendes til at gøre mig" eller "Barbie tøj, Bedstemor, der anvendes til at gøre for mig." Disse typer af tøj er de ting, at fremtidige arvestykker er lavet om!


Barbie dukkens historie

Barbie er en mode dukke fremstillet af den amerikanske legetøjs-firma Mattel, Inc. og blev lanceret i marts 1959. Amerikanske forretningskvinde Ruth Handler (1916-2002) er krediteret med oprettelsen af dukken ved hjælp af en tysk dukke kaldet Bild Lilli som hendes inspiration.

Barbie har været en vigtig del af legetøjet mode dukken marked for halvtreds år, og har været genstand for utallige kontroverser og retssager, som ofte involverer parodi på dukken og hendes livsstil. I de seneste år har Barbie over den tiltagende konkurrence fra Bratz vifte af dukker.

Modetøj til børn:

Køb barbie tøj til din pige og få en glad datter..