Tøj størrelser - Solbriller størrelse - Størrelsesguide - Skostørrelse - Tøjmærke
Buksedragt - Lagersalg tøj - Online tøjsalg - Modetøj børn

Björkvin

Det rimelig nye danske brand er blevet rigtig kendt på deres hættetrøjer med en masse sjove print på. Fordi succesen er så stor har Bjorkvin udvidet sortimentet så der findes det meste til klædeskabet i mærket Björkvin.
Firmaet startede i 2005 af rolf & tue som hedder Björkvin til mellemnavn, de kom med den første kollektion i 2006. Björkvins succes skyldes at de har en stor selvironi, kreativitet og så er tøjet fra Björkvin også bare i en virkelig god kvalitet. Björkvin ejes og produceres af RTH Holding. Tue og Rolf var på en masse hvor de blev meget skuffet over tøjet. Derfor fandt de hurtigt ud af at de ville lave et nyt tøjmærke og fandt en leverandør. Björkvin startede faktisk med kun at lave børnetøj, men nu laver de også til mænd og kvinder. Du kan købe Bjorkvin i ca. 16 lande.

Björkvin børnetøj - kiddo

Du kan også få Björkvin som børnetøj. Lige som den voksne udgave af Björkvin står børnetøjet for kvalitet. De laver bl.a. t-shirts, bukser og bluser. Størrelsen på Björkvin er ikke små, så derfor passer str. 2 til en 2-3 årig.

Björkvin har også en facebook profil: http://www.facebook.com/pages/Bjorkvin/37187871605

Sådan ser Björkvin logoet ud.
Björkvin fåes også til børn. De startede faktisk med at lave børnetøj som hedder kiddo.
Her kan du se den velkendte hættetrøje fra bjorkvin.