Tøj størrelser - Solbriller størrelse - Størrelsesguide - Skostørrelse - Tøjmærke
Buksedragt - Lagersalg tøj - Online tøjsalg - Modetøj børn

Carhartt bukser

Hamilton Carhartt startede tøjmærket Carhartt i USA i 1800 tallet. Tøjfirmaet er familieejet og hovedkvarteret ligger i Michigan ved Dearborn. Tøjet fra Carhartt var i starten bluser og bukser til at arbejde i, da det de benyttede et meget slidstærkt stof – især bukser fra Carhartt er kendte da bukserne kan holde til rigtig meget. Så hvis du leder efter nogle bukser, som er meget slidstærke vil jeg klart anbefale at købe Carhartt bukser.

Carhartt laver også pige bukser

Carhartt laver dog ikke kun arbejdsbukser, men også pæne bukser til piger og damer. Deres bukser er dog stadig rigtig slidstærke og pæne på samme tid. Det smarte ved pigebukser fra Carhartt er, at man på samme tid kan have pæne bukser på, der stadig er holdbare og dejlige at have på.

Køb af bukser fra carhartt

Der findes flere hjemmesider der tilbyder salg af bukser fra Carhartt. Du vil kunne spare mange penge ved at købe disse bukser på nettet. Hvis du er i tvivl om størrelserne, kan du evt. benytte min størrelsesguide. Hvis du er heldig kan du finde nogle brugte på DBA eller trendsales.

Carhartt er gavmilde

Da der var terrorangreb den 11. September gav Carhartt mange 1.000 overalls til dem der hjalp til med at redde folk. Disse overalls er lige så slidstærke som deres bukser.

Carhartt laver fede bukser til drenge og piger.

Kender du tøj mærket carhartt? Hvis ikke, så går du glip af noget!
Dette mærke er Carhartt - laver fedt tøj og især en fin buks.