Tøj størrelser - Solbriller størrelse - Størrelsesguide - Skostørrelse - Tøjmærke
Buksedragt - Lagersalg tøj - Online tøjsalg - Modetøj børn

Disney tøj

En berømt navn som Walt Disney - når de anvendes i engroshandel af børns tøj, er det en garanti for uundgåelige succes. Folk i alle aldre stadig ser tilbage på deres dage som børn, når de var fulde af forventning og store øjne. Derfor vil du aldrig gå galt i byen ved at købe Disney tøj til din datter eller din dreng. Fra de er helt små til de bliver større vokser de op med disney tegnefilmene.


Historien om Disney

Walter Elias "Walt" Disney (December 5, 1901 - 15. december 1966) var en amerikansk film-producent, instruktør, manuskriptforfatter, skuespiller der, animator, iværksætter, entertainer, internationale ikon og filantrop.
Disney er berømt for sin indflydelse inden for underholdning i løbet af det tyvende århundrede. Som medstifter (sammen med sin bror Roy Oliver Disney) af Walt Disney Productions, Disney blev en af de bedst kendte film-producenter i verden. Selskabsskat han medstifter, nu kendt som The Walt Disney Company, i dag har en årlig indtægt på ca US $ 35 milliarder.

Disney er især kendt for at være en filmproducent og en populær entertainer, samt en innovator i animation og temapark design. Han og hans medarbejdere skabte en række af verdens mest berømte fiktive karakterer herunder Mickey Mouse. Han modtog nioghalvtreds Academy Award nomineringer og vandt twenty-seks Oscars, herunder en rekord fire i et år, [2] give ham flere priser og nomineringer, end nogen anden person. Han vandt også syv Emmy Awards. Han er navnebror til Disneyland og Walt Disney World Resort forlystelsesparker i USA, Japan, Frankrig og Kina.

Disney døde af lungekræft den 15. december 1966, et par år før åbningen af hans Walt Disney World Resort drøm projekt i Florida.

Modetøj til børn:

Mangler du en gave til din pige eller dreng? Så find noget disney tøj med dit barns yndlingsfigur på.