Tøj størrelser - Solbriller størrelse - Størrelsesguide - Skostørrelse - Tøjmærke
Buksedragt - Lagersalg tøj - Online tøjsalg - Modetøj børn

Tøjmærke

Et tøjmærke er det mærke det bestemte tøj har. Noget tøj har et såkaldt brandet tøjmærke. Dvs. at alle kender tøjmærket og nogle mærker brander det endda så godt at de kan tillade sig at tage 3-10 gange så meget for den samme kvalitet tøj, som hvis det var noget billigt tøj. Vi vil her løbende lave artikler om forskellige tøj mærker, så du kan danne dig et overblik over hvilket tøjmærke passer bedst til din smag, holdning og pengepung.

Populære tøjmærker

Leder du efter det mest populære tøjmærke? Det er svært for alle har forskellige meninger og købsmønste. Find det tøjmærke du bedst kan li’ og vær ligeglad med hvad de andre går i. Du skal føle dig godt tilpas i tøjet og selv syntes det ser godt ud. Om det hedder Björkvin eller Hümor er underordnet.

Hvorfor gå i et bestemt tøj-mærke?

Det er noget sjovt noget, at folk kun går i bestemte tøjmærker. Nogle gør det fordi et bestemt tøjmærke passer rigtig godt til personen kropsform og tøjstørrelserne passer godt. Andre gør det fordi tøj mærket står for noget bestemt, fx økologisk tøj eller tøj der ikke er lavet vha. børnearbejde eller andet. Men man vælger også tøjmærket ud fra dets brand. De køber tøjet fordi så føler de at de er noget. Derfor er det bedst brandede tøjmærker også meget dyre. Det er ikke unormalt at give 1-2.000kr for et par normale jeans.
Fordi nogle tøjmærker er blevet så eftertragtede er der også opstået et helt marked for det brugte tøjmærke.

Start af eget tøjmærke

Når du skal starte dit eget tøjmærke skal du først finde en producent, det er også i Kina du finder en god og billig producent til at producere dit nye tøj mærke.
Hvis du er så fast besluttet på at lave dit tøjmærke, skal du tage ud til Asian og finde producenten, du skal være velforberedt, hvor du har dine ideer med. Ligeledes skal du også have nok kapital, da du skal bestille tøjet i større mængder.
Du kan dog også finde andre steder der kan lave dit tøj mærke. Bl.a. i Tyrkiet, Filippinerne eller Vietnam

Tøjmærker

På den her side kan du læse alt om hvilket tøjmærke du skal gå i. - der er artikler om alle tøjmærker!